Wie wil ruim 236.000 euro beloning ontvangen?

Wie wil ruim 236.000 euro beloning ontvangen? Het enige dat je hoeft te doen is als eerste het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) te isoleren inclusief volledige genetische code. Huh?! Was dat niet al lang gedaan dan? Schijnbaar niet.

Sommigen zijn nu woest op mij. “‘Iedereen’ weet toch van het nieuwe coronavirus en hoe deze COVID-19 veroorzaakt?! Het staat tenslotte in de naam: COrona VIrus Disease-19!” Maar dat is gewoon een naam. Het had ook WUVID-19 kunnen zijn: WUhan VIrus Disease-19.

Als jij zo zeker weet dat er een nieuw coronavirus is en dat uitsluitend dit virus deze specifieke ziekte veroorzaakt, waarom bewijs je het dan niet gewoon? Lever het waterdichte bewijs in bij Samuel Eckert en ontvang je beloning. Ik kan het bewijs niet leveren, maar als jij het kan, gun ik je de beloning van harte.

Ik begrijp dat nog niemand tot nu toe het bewijs geleverd heeft, anders was de beloning niet meer beschikbaar. Het lijkt mij dat de beloning hoog genoeg is om het bewijs te leveren als je ertoe in staat bent. Dat het bewijs niet ingediend is, moet dan komen omdat niemand het heeft.

En als niemand het bewijs heeft, wat zijn we dan helemaal aan het doen met massaal testen en draconisch beleid dat steeds gerechtvaardigd wordt op basis van testresultaten en modellen die je kunt laten voorspellen waar je zin in hebt?

NB: Steeds wordt de dubbelzinnige term ‘de cijfers’ gebruikt, waardoor niemand weet welke cijfers je precies bedoelt, laat staan waar die cijfers precies op gebaseerd zijn en hoe relevant ze zijn.

Noot aan alle ‘fact checkers’: wat ik hierboven beschrijf bestaat ten dele uit feiten die niemand disputeert, zoals de naamgeving van een ziekte. Waar wel grote onenigheid is, is de vraag die ik gesteld heb (en twijfelend beantwoord heb). Maar vragen stellen is toch geen misinformatie of misdaad, of wel soms? Dat het een onwelkome vraag (voor sommigen) betreft, verandert daar niks aan, toch? Als het tegenwoordig ook al strikt verboden is om (onwelkome) vragen te stellen, in wat voor maatschappij zijn we dan beland?

Voor de duidelijkheid: ik disputeer niet dat er in sommige landen in 2020 wat meer mensen zijn overleden dan gemiddeld. Ik disputeer ook niet dat sommigen ernstig ziek geworden zijn, misschien wel ernstiger en vaker dan in een gemiddeld jaar. Maar waar is (bijna) waterdicht aangetoond (middels Kochs postulaten) dat dit door een nieuw coronavirus komt?

Dat iemand ziek is en positief test is geen geldig bewijs, want er zijn ook talloze mensen die wél positief testen maar níet ziek zijn en ook niet ziek worden. Het kan aan mij liggen, maar ik ben zelfs geen overtuigend bewijs tegengekomen dat overtuigend aantoont dat een positieve corona PCR-test ook maar enig verband heeft met (ernstige) ziekte.

Ik ben wél overtuigend bewijs tegengekomen dat een hoge virusload (=hoeveelheid genetisch materiaal in afgenomen monster) verband houdt met een hogere kans op actief virus, maar (1) betreft dat ook het nieuwe coronavirus en (2) houdt die hoge virusload ook verband met een hogere kans op ernstige ziekte en sterfte?

Sommigen hebben een torenhoge virusload, maar geen klachten. Wellicht zijn er andere factoren, zoals vitamine D bloedwaarden, die behoorlijk goed verklaren waarom sommigen niet ziek worden en anderen wel? Zou het wellicht goed zijn om daar iets mee te doen?

Ben ik er voorstander van om niks te doen tot er perfect bewijs is? Nee! Ik ben voorstander van de advisering van onschadelijke maatregelen die positieve bijwerkingen hebben en waarvan een normaal onbevooroordeeld praktisch ingesteld mens dat zich goed geïnformeerd heeft, geen redelijke twijfel kan hebben dat deze werkzaam zijn. Dat is o.a. ventilatie, optimale luchtvochtigheid, vitamine D, en een gezonde leefstijl en voeding.

Wat extra voorzorgsmaatregelen in acht nemen bij contacten met de hoogrisicogroep (mits gewenst door de betreffende persoon) is ook geen gek idee, ongeacht de ziekmaker. Je eigen risico wat verlagen middels een gezonde leefstijl en voeding, helpt ook.

Wie toch ziek wordt, krijgt zo vroeg mogelijk een behandeling aangeboden met onschadelijke middelen die wel werkzaam zijn. De combinatietherapie kan bijvoorbeeld bestaan uit zink en quercetine, hoge doses vitamine C, ivermectine, enzovoort. (Er leiden meer wegen naar Rome, dus andere behandelingen kunnen net zo veilig en werkzaam zijn.)

Voor deze behandeling is het irrelevant hoe je deze specifieke infectieziekte precies noemt en door welk virus of andere oorzaak hij precies ontstaat. Hij werkt net zo goed.

Claim hier je beloning: https://samueleckert.net/isolat-truth-fund/. Als je dat niet kunt, wees dan s.v.p. deel van de oplossing die als volgt gedefinieerd hoort te zijn: het maximaal voorkomen van onnodige ernstige ziekte en sterfte (en daarmee ook belasting van de zorg) tegen minimale maatschappelijke schade.

De oplossing is dus NIET het maximaal platslaan van een virus met een heel beperkte gereedschapskist (wel lockdown, avondklok, massaal testen, maar geen ventilatie, versterking van het immuunsysteem, vroegbehandeling, enzovoort) en ongeacht de maatschappelijke en economische kosten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s