Hoe acteur Louis Gossett Jr. COVID-19 overleefde

Louis Gossett, die als acteur een Oscar won voor zijn rol als sergeant Emil Foley in de film An Officer And A Gentleman, kreeg eind december COVID. Hij kon niet lopen, zo ziek was hij. Steunbetuigingen kwamen massaal binnen, en ook werd hij gewezen op ivermectine.

Gossett was wanhopig en dacht “Ik heb niks te verliezen” (#GezondVerstand), dus hij vroeg zijn arts een recept uit te schrijven voor dit medicijn. Deze werkte gelukkig mee (#PuttingPatientsFirst), wat alles behalve vanzelfsprekend blijkt te zijn (#PuttingPatientsLast).

Nadat Gossett het medicijn genomen had, knapte hij weer op. Hij is nog niet helemaal de oude, maar herstelt elke dag wat en dankt zijn leven aan ivermectine.

Ivermectine werkt uitstekend in alle fases van het ziekteproces, van profylaxe tot op de IC. Zelfs velen met langdurige klachten hebben er baat bij gehad. Bij voorkeur wordt het meteen na aanvang van de klachten genomen. Het is tevens veilig, goedkoop, en onmiddellijk beschikbaar in grote hoeveelheden.

Hoe lang moet deze schandalige maatregelencrisis nog doorgaan? Hoeveel mensen moeten nog onnodig lijden en sterven door de starheid van de autoriteiten? Hoeveel meer maatschappelijke en economische schade mogen de autoriteiten nog veroorzaken voordat het volk het niet meer pikt? Genoeg is genoeg!

P.S. Het is niet onwaarschijnlijk dat YouTube de video binnen afzienbare tijd censureert. Mocht dat gebeuren, dan kan hij ook op Rumble bekeken worden en zelfs met Nederlandse ondertiteling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s