New York werkt aan wetgeving verplichte COVID-19 vaccinatie

Lees het hele wetsvoorstel: https://www.nysenate.gov/legislation/bills/2019/A11179. Het is kort en alles staat er in heldere taal.

De samenvatting van het wetsvoorstel is als volgt: “Vereist dat een COVID-19-vaccin wordt toegediend in overeenstemming met het COVID-19-vaccinatieprogramma van het ministerie van Volksgezondheid en verplicht vaccinatie in bepaalde situaties.”

RT.com schreef dit artikel over het wetsvoorstel.

Hier staat een juridische analyse door advocaten, inclusief precedenten. Het artikel benadrukt dat het woord ‘shall’ duidt op ‘moet’. Als het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid besluit dat er onvoldoende immuniteit is, dan moet de staat New York de bevolking gedwongen vaccineren.

Voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om een vaccin dat zich over een periode van decennia bewezen heeft als veilig en werkzaam, maar een experimenteel vaccin waarvan sommige uitvoeringen gebaseerd zijn op de totaal nieuwe messenger RNA-technologie die nooit eerder succesvol op mensen is toegepast.

Het is onmogelijk om te voorspellen wat de bijwerkingen op lange termijn kunnen zijn en het is niet eens goed onderzocht wat de bijwerkingen op korte termijn kunnen zijn, aangezien grote bevolkingsgroepen uitgesloten zijn van de wetenschappelijke onderzoeken.

De ruwe onderzoeksgegevens zijn niet openbaar, dus onafhankelijke wetenschappers kunnen deze niet onderzoeken. We moeten vertrouwen op persberichten van farmaceutische bedrijven die zich keer op keer als onbetrouwbaar hebben bewezen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s