Ook Duitse en Oostenrijkse artsen en experts spreken zich uit tegen coronamaatregelen

Net als de brandbrief van Nederlandse artsen tegen de coronamaatregelen die de volksgezondheid per saldo onnodig schaden (zie opendebat.info), eisen ook Duitse en Oostenrijkse artsen een onafhankelijk onderzoek naar de maatregelen en een open debat. Hieronder hun inleidende conferentie:

Het is inmiddels overduidelijk aangetoond dat corona, net als griepvirussen, weliswaar een gevaar vormt, maar absoluut geen killer virus is. De maatregelen richten per saldo veel onnodige schade aan aan onze dierbaren en onszelf. Er is een open debat nodig waar de volledige waarheid boven tafel komt en waar knappe koppen uit allerlei relevante disciplines aan deelnemen, zodat het best mogelijke beleid voor iedereen bepaald kan worden.

Nog enkele aantekeningen uit bovenstaande video:

  • Een vaccin beschermt slecht of niet tegen een hypersnel muterend RNA-virus als corona, het is onnodig omdat het geen killer virus betreft, en heeft wel grote risico’s op permanente gezondheidsschade. Wat momenteel speelt hebben we ook al gezien tijdens de Mexicaanse Griep van 2009. Ook toen werd er angst gezaaid voor een virus dat heel mild bleek te zijn. Vele kinderen werden onnodig gevaccineerd. Sommige kregen de slaapziekte narcolepsie door het vaccin Pandemrix, waarvan volgens oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl onvoldoende was aangetoond dat het bescherming bood. Fabrikant GlaxoSmithKline wist van de gezondheidsrisico’s maar hield deze opzettelijk achter.
  • Het is schadelijk als andersdenkenden meteen worden meteen bestempeld als gestoorde complotdenkers en gecensureerd worden. Hierbij verliest iedereen.
  • Het verplicht dragen van mondkapjes terwijl er zo goed als geen besmettingen zijn, slaat nergens op.
  • Het paniekzaaien waar overheden en media zich schuldig aan maken, leidt tot o.a. geestelijke gezondheidsschade.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s