Artsen sturen brandbrief over coronamaatregelen: ‘Ze richten veel schade aan’

“Volgens de briefschrijvers leveren de overheidsmaatregelen om het virus tegen te gaan veel schade op: ‘De schade op het gebied van het psychosociale domein, economische schade en schade aan de non-covid gezondheidszorg en totale zorgkosten, is ongeëvenaard en vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.'”

Neem alsjeblieft meteen 2 minuten de tijd om dit artikel van Zembla te lezen. En ga dan alsjeblieft naar opendebat.info om net als 1800+ medisch professionals en 14.500+ niet-medisch professionals de brandbrief te ondertekenen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s