Brandbrief Nederlandse artsen over coronamaatregelen. Jouw hulp is ook nodig!

De meeste tijd is het optimaal om je uitsluitend met je eigen zaken bezig te houden, en alles wat er in het nieuws speelt langs je heen te laten gaan. Dit is echter ABSOLUUT NIET ZO’N MOMENT. De bangmakerij over een virus dat gevaarlijk is, maar niet gevaarlijker dan griep (waar jaarlijks ook vele, veelal oude, mensen aan overlijden) is ver buiten alle proportie en richt per saldo enorme schade aan de volksgezondheid aan.

De ‘tijdelijke’ spoedwet die oneindig verlengd kan en zal worden en onze basisgrondrechten onnodig afpakt, is een enorm gevaar. De spoedwet wordt erdoor geramd nu iedereen in paniek en afgeleid is: ‘Never waste a good crisis’ om macht naar je toe te trekken. De wet is onnodig en gebaseerd op een per saldo schadelijke maatregel (physical distancing).

Om het falende beleid om te buigen en de misstanden aan te kaarten, heeft een grote groep artsen een brandbrief geschreven. Deze is inmiddels al door 1700 medisch professionals en bijna 14.000 niet-medisch professionals (waaronder mijzelf) ondertekend. Ze eisen een open debat waar alle Nederlanders van profiteren. De brief staat op opendebat.info. Ik wil iedereen met klem vragen om deze te lezen en te ondertekenen. Jouw bijdrage is nu echt nodig. Deel dit bericht en/of de brandbrief ook graag.

Brandbrief Nederlandse artsen over coronamaatregelen

One Comment

  1. Frank, wat een interessante blog. Ik kreeg een sms doorgestuurd van mijn moeder met de link voor deze brandbrief en zal hem tekenen. Ook volg ik al een tijd café Weltschmertz. Ben je ook bekend met Blue Tiger Studio? Ik vind de interviews met Rypke Zeilmaker een echte aanrader.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s