Kliniek Hamburg verricht autopsieën op 100 corona-doden – de resultaten zijn duidelijk

Pathologen van de universiteitskliniek Hamburg-Eppendorf hebben autopsieën verricht op 100 corona-doden. Uitkomst: ALLEN, zonder enige uitzondering, hadden (in de regel meerdere) reeds bestaande zware aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, hartinfarct of orgaanschade. De gemiddelde leeftijd van de mensen was meer dan 80 jaar. Ook de mensen onder de 60 hadden gedeeltelijk zwaar onderliggend lijden, hoewel sommigen zich daar niet van bewust waren.

De betrokken patholoog Klaus Püschel zegt hier dat de mensen ook zonder corona gestorven zouden zijn. We kunnen beter zeggen dat deze mensen MET corona gestorven zijn, dan dat ze AAN corona gestorven zijn.

Klik hieronder om het artikel te lezen:

Hamburger Klinik obduziert über 100 Corona-Tote – die Ergebnisse sind sehr eindeutig
Merkur.de

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s