Corona, the simple truth in under 6 minutes

FANTASTISCHE animatie van 6 minuten die je essentiële informatie geeft over corona die de media en autoriteiten NIET presenteren. (Ondertiteling beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels.)

Update 24 juli 2020: Er is inmiddels ook een volledig Nederlandse versie van de animatie beschikbaar. Deze is binnen 2 dagen door YouTube gecensureerd, maar gelukkig is hij ook op Bitchute te zien. Het is een echte aanrader.

Highlights

  • De lockdown heeft maar een minimale invloed gehad op het aantal besmettingen. Het aantal infecties neemt (bij ons) ALTIJD af als de ‘r’ NIET in de maand is… en weer toe als de ‘r’ weer in de maand is (tenzij we effectieve maatregelen treffen). (Onder kunstmatige omstandigheden zoals in slachthuizen en ruimtes met airco, doet het jaargetijde er weinig toe.)
  • De coronavirussen komen altijd wat meer achteraan in het griepseizoen (tussen december en april). Eerst rhinovirussen, dan (RSV en) influenza, dan corona.
  • De piek in besmettingen kan voor een belangrijk deel verklaard worden door het verhoogde aantal testen. Meer testen = meer POSITIEVE testen.
  • Corona is minder besmettelijk dan influenza.
  • Corona is zeker gevaarlijk, maar niet gevaarlijker dan een zware griep (waaraan jaarlijks ook veel mensen overlijden). De oversterfte in de griepgolf 2017-18 was anderhalf keer HOGER dan 2019-20.
  • Het aantal coronadoden is hooguit 2% van het totale aantal doden aan kanker en leefstijlaandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten.
  • Er bestaat bij zeker 75% van de bevolking wel degelijk immuniteit vanwege natuurlijk immuniteit en T-cellen (kruisimmuniteit met ‘gewone’ coronavirussen).

Meer informatie op The Iceberg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s